Analyytikot näkevät Bitcoinin laskevan edelleen tässä kuussa

Monet analyytikot ja alan asiantuntijat ennustavat, että bitcoin laskee todennäköisesti takaisin alhaiselle 10000 dollarin vaihteluvälille sen jälkeen, kun se oli hiljattain pudonnut lähes 200 dollaria.

Bitcoin pitää etelää

Nykyisessä valuutassa ei ole tällä viikolla päästy 11 000 dollarin rajaan. Valuutta on pyrkinyt saavuttamaan tämän huippunsa viimeisten 14 päivän aikana ja haluaa heiluttaa toistuvasti välillä 10 500 ja 10 800 dollaria. Tämän päivän pudotus noin 10 536 dollariin on lähes 200 dollaria vähemmän kuin se oli juuri 24 tuntia sitten, ja omaisuus on nyt edes uskollisimpien seuraajiensa ennusteiden synkkyydestä.

Vaikka bitcoin pysyy edelleen suhteellisen vakaalla pohjalla – äskettäin raportoitiin, että omaisuus on onnistunut pysymään 10000 dollarin rajan yläpuolella yli 60 päivän ajan rikkomaten edellisen vuonna 2017 asetetun ennätyksen – omaisuus ei ole siellä, missä se oli vain kaksi kuukautta sitten , ja ei näytä siltä, että bitcoin saavuttaa tämän aseman milloin tahansa pian. Valuutta on jossain määrin toistunut vuoden 2019 lopun käyttäytymisestä, jossa omaisuus nousi alun perin 9000 dollarin alueelle vain pudotakseen nopeasti noin 2000 dollarilla.

Viime vuonna Bitcoin Future lopetti viimeisten kuukausiensa kaupankäynnin hieman yli 7000 dollaria. Nyt bitcoin on käytännössä harjoittanut samanlaista mallia. Valuutta kävi kauppaa äskettäin jopa 12 400 dollarilla, mutta toinen 2000 dollarin pudotus piiloutui siipiin, mikä oli valmis tuomaan valuutan takaisin 10 000 dollariin.

Kysymys on, pysyykö bitcoin siellä missä se on, vai onko sillä uutta löydettyä vahvuusräjähdystä, joka työntää sen takaisin elokuun alueelle. Toisaalta meillä on jäljellä noin kolme kuukautta, ennen kuin vuosi 2021 tulee soimaan. On vielä paljon aikaa tehdä taikuuksia. Kuten olemme aiemmin nähneet, bitcoin voi olla melko arvaamaton, eikä ole aina helppoa tietää, milloin se nousee tai nousee ylöspäin.

Näytetäänkö Bitcoinilla samaa käyttäytymistä kuin vuoden 2019 lopussa?

Samalla tämä voi olla myös vaarallista, koska bitcoin voi melko helposti joutua kärsimään edelleen. Olemme nyt vuoden viimeisellä neljänneksellä, mikä tarkoittaa, että bitcoin ei mahdollisesti pysty osoittamaan uutta kestävyyttä ja pysymään tarkalleen seuraavien kolmen kuukauden ajan. Vuonna 2019 bitcoin osoitti joitain lupauksia marraskuussa, joten ehkä onnistuimme. Ehkä bitcoinilla on edelleen samat hintamallit ja sama.

Emme kuitenkaan voi unohtaa, että viime marraskuun korkeimmat luvut eivät kestäneet, ja joulukuussa valuutan pudotettiin 7000 dollariin. Viimeiset kaksi kuukautta näyttävät aina olevan raskaita BTC: lle. Vuonna 2018 tapahtui valtavia pudotuksia, kun taas vuonna 2017 oli suuria voittoja. Ehkä meidän pitäisi vain odottaa ja nähdä, minne kohtalo vie BTC: n seuraavien 30 päivän aikana.