MIKSI BITKOININ KORJAUS KAIKKI ODOTTAVAT, VOIDAAN VIIKKOA AIKAA

Bitcoin on noussut korkeammalle eilisen lyhyen valtavan heikkouden jälkeen, kun kryptovaluutta on nyt nousemassa jälleen 23 000 dollarin alueen yläpuolelle
Jos koko markkinakehityksen keskipitkällä aikavälillä pitäisi riippua suuresti siitä, missä ETH ja BTC trendi seuraavaksi, koska molemmat ovat pitäneet tiukkaa ohjausta altcoineista

Monet sijoittajat ja analyytikot ovat ilmaisseet mielipiteen, että Bitcoin näkee vahvan ja nopean korjauksen alas kohti 19 000 dollarin aluetta jossain vaiheessa lähitulevaisuudessa
Yksi analyytikko on samaa mieltä siitä, että näin tapahtuu, selittäen, että hänen mielestään se tapahtuu sen jälkeen, kun Bitcoin lähettää toisen jalan korkeammalle

Tämä voi tarkoittaa, että seuraava ylöspäin suuntautuva liike osoittautuu härkäloukuksi ja johtaa edelleen haittapuoleen
Bitcoin ja koko salausmarkkinat ovat joutuneet viime päivien voimakkaan konsolidointikierroksen käyntiin, ja sonnit ja karhut taistelevat hintatoimintansa hallitsemiseksi.

Vaikka ostajat eivät ole vielä pystyneet nostamaan kryptovaluutta 24 000 dollarin yläpuolelle, on suuri mahdollisuus, että tällä tasolla käydään lähiaikoina äskettäisen yli 23 000 dollarin tauon ansiosta.

Lataa päivitykset ja ilmaiskierrokset joka päivä jokaiselle pelaajalle mBitcasino Crypto Autumn Bonanzassa! Pelaa nyt!
Jos se onnistuu edellä, BTC voi nousta korkeammalle tältä tasolta ja muodostaa mahdollisesti sen, mitä yksi analyytikko haluaa härkäloukuksi, mikä johtaa siihen, että se näkee edelleen haittapuolen.

BITCOIN RIKKOUU 23 000 dollaria JÄLLEEN ANALYYTIKSI SILMÄ LIIKKUU KORKEAMPI

Kirjoitushetkellä Bitcoin käy kauppaa hieman yli 3% nykyisellä hinnalla 23566 dollaria. Täällä on käynyt kauppaa viime päivinä.

Alemman 24 000 dollarin alueen myyntipaine on ollut aikaisemmin melko voimakasta, mikä on tehnyt tämän tason käänteen teknisesti merkittäväksi tueksi.

Sillä on edelleen vahva este 24 200 dollaria, koska tällä hetkellä sen kaikkien aikojen korkein arvo on. Myyjät voivat käyttää tätä tasoa hintana myymällä tilauksia ympäri.

BTC TODENNÄN RALLIKORKEAMPI ENNEN NÄKYMÄÄN VAHVAA KORJAUSTA
Yksi kauppias totesi äskettäisessä tweetissään tarkkailevansa tarkasti yli 24 000 dollarin taukoa, mikä merkitsee mahdollisesti seuraavan osuuden alkua korkeammalle BTC: lle.

Hän lisää myös, että 20 000 dollarin korjaus, jonka monet sijoittajat odottavat, tulee todennäköisesti seuraamaan seuraavaa osuutta korkeammalla.

„Olen nouseva BTC: ssä täällä. En usko, että tämä on korjaus, jota kaikki odottavat. Se tulee vähän myöhemmin imo. „